Een weekendje Zeeland – Mountainbike meets Windsurf :
Wil je eens een andere coole sport uitproberen? Wil je eens voelen dat je andere spieren hebt dan ‘beenspieren’ en ben je niet bang van zout water…? Hou het weekend van 6 en 7 augustus dan vrij want dan gaan de Shorties op windsurfinitiatie, maar in combinatie met een MTB rit en een gezellig avondje op een Hollandse camping…
Partners, kinderen en huisdieren zijn welkom en hiervoor bieden we een alternatief programma aan.

Programma Zaterdag 06/08:
8u30 Afspraak aan’t Central en auto’s verdelen (fietsen in camionette)
9u00 Vertrek aan’t Central Erps Kwerps
9u45 Berendrecht MTB single track rit ‘Samen uit, samen thuis’
Alternatief voor de partners/kids: zij rijden door naar het stadje Goes voor een shopping/wandeltocht/sightseeing tour of een drankje op de markt in dit oergezellig Hollands stadje.
14u00 Samenkomst op Camping Klein Stelle te Wemeldinge, drankje nuttigen, douchen, opzetten tentjes.
15u00 Voor diegenen die zin hebben doen we een tochtje in het dorp en langs de Oosterschelde en de haven van Wemeldinge. Apero op de camping.
19u00 Zeeuwse Mosselen met Friet vakkundig klaargemaakt door Bram de campinguitbater (of iets anders voor de mosselhaters)
20u30 Feestje bouwen!

Programma Zondag 07/08:
8u00 Ontbijt verzorgd door campinguitbaatster Celina
9u00 Vertrek via de Zeelandbrug naar het Grevelingenmeer
9u45 Aankomst en aanmelden
10u00 Windsurfinitiatie tot 12u30 voor iedereen vanaf +-10 jaar. Vanaf 12 personen betalen we maar 35 euro pp materiaal en surfpak inbegrepen. Niet windsurfers kunnen naar het reusachtige strand gaan aan de Noordzee om te ontspannen of Renesse bezoeken. Of je kan blijven en met de klungelaars lachen…. Kids kunnen daar ook in het water spelen.
13u00 Wie zin heeft kan ter plaatse douchen, iets eten en iets drinken
14u00 Verrassingsevent !! Leuk en spectaculair voor iedereen die eens iets aparts wil doen (vrijblijvende deelname). Lachen en fun gegarandeerd!
16u00 Moe en voldaan terug op de camping en inpakken

Budget: Inschrijving en betaling 90 euro pp voor surfers en 55 euro voor niet-surfers vóór 15/07 in een envelopaan scalle overhandigen met vermelding Zeeland 2011 en het aantal surfers of niet-surfers.Inbegrepen: aperitief op zaterdagnamiddag, zaterdagavond mosselen met friet, overnachting, ontbijt, surfinitiatie met instructeur, drank op de camping, 2 douchemunten per persoon

Niet inbegrepen: drank zaterdagavond op restaurant, verrassingsevent (vrijblijvend), eten op zondagmiddag (je kan daar kleine snacks eten)

Wat breng je mee?
Bike en bikegerief voor 1 rit, kleine tent, luchtmatras en slaapgerief, douchegerief, stoeltje, tafel, badkleding, waterschoenen (verplicht!!) want oesters zijn ongeveer even scherp dan Gillettemessen, een extra handdoek. Een pull voor s’avonds en regenkledij indien nodig, zaklamp, sportschoenen, vrijetijdskledij voor op resto, fototoestel.

Afwezigen hebben altijd ongelijk… Be There !!!
Groeten en tot dan, Scalle

Advertenties